Rreth Nesh

Studio Ligjore “Daci and Associates”,  ka filluar veprimtarinë e saj në vitin 2004, në përputhje me legjislacionin Shqiptar. Studio zotërohet dhe drejtohet nga Avokat Prof. Asoc. Dr. Jordan DACI dhe ka arritur marrëveshje bashkëpunimi ose ka marrëdhënie partneriteti me studio ligjore që veprojnë në Kosovë, Maqedoni, Itali, Bosnje e Hercegovinë, Turqi, Suedi, Gjermani, Greqi, Serbi, Mal të zi, Zvicër, Kanada, Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Mbretërie e Bashkuar dhe në thuajse shumicën e vendeve të botës.

 

Puna jonë udhëhiqet nga parimi i besnikërisë ndaj klientit, punë e përkushtuar dhe profesionalizëm i shkëlqyer nga ana e punonjësve të studios.

 

Përvoja e shkëlqyer dhe e dallueshme profesionale dhe akademike, njohuritë e shkëlqyera të disa gjuhëve të huaja dhe përvoja ndërkombëtare e punonjësve tanë janë ato çfarë bëjnë dallimin midis studios tonë dhe studiove të tjera që veprojnë në Shqipëri.

 

Përfaqësimi cilësor ligjor është thelbësor për një biznes të suksesshëm. Qëllimi ynë është mundësimi i përfaqësimit ligjor sa më të mirë të mundshëm kundrejt një kostoje të arsyeshme dhe të drejtë për klientët tonë. Një përfaqësim i mirë bëhet vetëm nga avokatët e mirë dhe një studio njihet duke u nisur nga avokatët e saj.

 

Mbrojtja e të drejtave dhe interesave tuaj është më e lehtë kur këshilloheni dhe ndihmoheni nga një avokat profesionist. Kushton më pak këshillimi me një avokat përpara se të merrni një vendim që prek interesat dhe të drejtat tuaja, se sa mbrojtja juaj nga një avokat gjatë procesit gjyqësor. Nga ana tjetër, situata kur ndihmohesh nga një avokat jo profesionist është e njëjtë, madje, ndonjëherë më keq sesa të mos ndihmohesh fare nga një avokat.

Lexo me shume

Drejtësia është dëshira e pandryshueshme dhe e përjetshme, për t’i dhënë gjithsecilit atë që i takon! Ulpiani!

Studio Ligjore “Daci and Associates”