a

Twitter

Facebook

LinkedIn

Instagram

© Copyright 2019 Firma ligjore “Daci and Associates”. Të gjitha të drejtat e rezervuara

8:00 - 16:30

Orarët tona të punës Hën. - Pre.

+355 69 401 0577

Na kontaktoni tani për rastin tuaj

Search
Menu

Zyrat tona

Na vizitoni

Na kontaktoni

Mbroni të drejtat tuaja

Adresa jone

Mbroni pronën dhe biznesin tuaj

Bulevardi. “Gjergj Fishta”, Projekt 2000, Kulla nr.5, Kati 12, Ap.59, Tirana, Albania.

Email:

jordan.daci@gmail.com
info@daci-lawfirm.com

8:00 - 16:30

Orarët tona të punës Hën. – Pre.

+355 69 401 0577

Na kontaktoni tani për rastin tuaj

A keni nevojë për shërbim ligjor?

SUKSESI YNE NË RASTE TË NDRYSHME

Rastet Civile 0
Rastet Penale 0
Rastet Administrative dhe Tregtare 0