a

Twitter

Facebook

LinkedIn

Instagram

© Copyright 2019 Firma ligjore “Daci and Associates”. Të gjitha të drejtat e rezervuara

8:00 - 16:30

Orarët tona të punës Hën. - Pre.

+355 69 401 0577

Na kontaktoni tani për rastin tuaj

Search
Menu

Bisedë me Prof. Dr. Jordan Dacin e Qendrës Shqiptare për Shtetin e së Drejtës

“Mirëmëngjes Shqipëri” Prof. Asoc. Dr. Jordan Daci “27 prill 2017”

Shtypi dhe media

A keni nevojë për shërbim ligjor?

SUKSESI YNE NË RASTE TË NDRYSHME

Rastet Civile 0
Rastet Penale 0
Rastet Administrative dhe Tregtare 0