a

Twitter

Facebook

LinkedIn

Instagram

© Copyright 2019 Firma ligjore “Daci and Associates”. Të gjitha të drejtat e rezervuara

8:00 - 16:30

Orarët tona të punës Hën. - Pre.

+355 69 401 0577

Na kontaktoni tani për rastin tuaj

Search
Menu
 

Vendore 2019! Transmetimi maratone ne RTV Ora. Faleminderit regjise per punen dhe mbeshtetjen!

Vendore 2019! Transmetimi maratone ne RTV Ora. Faleminderit regjise per punen dhe mbeshtetjen!

Date:

June 30, 2019

Category:

Emisine televizive dhe radio

Previous Project
Next Project