Daci Law Firm Logo

Twitter

Facebook

LinkedIn

Instagram

© Copyright 2023 “Daci and Associates”, Attorneys at law. All rights reserved

8:00 - 16:30

Our Opening Hours Mon. - Fri.

+355 4 220 2402

Contact us now for your case

Search
Menu
a

PËRFAQËSIM LIGJOR

SHOQËRITË TREGTARE

TAKSA DHE TATIME

ÇËSHTJET E KORPORATAVE

BANKA DHE SIGURIME

a

KËSHILLIMI LIGJOR

a

EMISIONE TELEVIZIVE DHE INTERVISTA

Ne jemi vazhdimisht të pranishëm në shtyp dhe media dhe bashkëpunojmë shumë ngushtë me ta

Bisedë me Dr. Jordan Dacin e Qendrës Shqiptare për Shtetin e së Drejtës

Dy vite më parë parlamenti shqiptar miratoi ndryshimet kushtetuese për një reformë të thellë...

“Mirëmëngjes Shqipëri” Prof. Asoc. Dr. Jordan Daci “27 prill 2017”

Të drejtat e njeriut

Përfaqësimi cilësor ligjor është thelbësor për një biznes të suksesshëm.

a

NDIHMOJMË NJERËZIT

TË GJEJNË DREJTËSI QË PREJ VITIT

2004
Klikoni për më shumë
a

SUKSESI YNE

NË RASTE TË NDRYSHME

Rastet Civile 0
Rastet Penale 0
Rastet Administrative dhe Tregtare 0
NA KONTAKTONI
a

Stafi i studios ligjore “Daci and Associates”

Puna jonë udhëhiqet nga parimi i besnikërisë ndaj klientit, përkushtimi dhe profesionalizëm i shkëlqyer i punonjësve tonë

Av. Prof. Assoc. Dr. Jordan DACI

Themelues dhe ortak i vetëm

Ermira Bashllari, LLM

Senior Associate

Av. MSc. Arben PECI

Avokat - Senior Associate

Av. MSc. Majlinda Bozgo

Avokate, Senior Associate, Eksperte e pronësisë mbi tokën, Topografe - Gjeodete

Av. MSc. Sokol GUGUSHI

Avokat - Senior Associate

Av. MSc. Maksim BAJRAKTARI

Avokat - Senior Associate

Kostandina NIKOLLA, LLB

Praktikante

PËRGJEGJËSIA PROFESIONALE

Studio e avokatisë ``Daci and Associates``, që nga viti 2004, ka arritur rezultate të jashtëzakonshme me klientët e saj. Ne kemi përvojë të gjerë në trajtimin me shumë kujdes, me etikë profesionale dhe në përputhje me normat ligjore, të shumë rasteve të ndërlikuara dhe jemi të lumtur të ndajmë me ju suksesin tonë. Ne i vlerësojmë klientët tanë dhe bëjmë maksimumin e mundshëm për t'i mbrojtur ata dhe interesat e tyre sipas legjislacionit në fuqi.

a

PËRKUSHTIMI NDAJ KLIENTËVE

Në studio e avokatisë ``Daci and Associates``, ne jemi të përkushtuar për të mbrojtur të drejtat e klientëve tanë dhe për t'u siguruar që ata të marrin zgjidhjen më të mirë të mundshme për çështjet e tyre. Ne do të përpiqemi më së miri për t'ju plotësuar me sukses nevojat ligjore në kohën e duhur dhe t'ju përgjigjemi menjëherë në rastet e jashtëzakonshme, nëse vihemi në dijeni për këtë fakt. Ne ju mirëpresim në studion tonë dhe besojmë fuqimisht, se njohja dhe të kuptuarit e biznesit dhe e qëllimeve tuaja është një investim i rëndësishëm për një marrëdhënie afatgjatë dhe të suksesshme avokat - klient.

a

SHËRBIM I SHKËLQYER

Ne u ofrojmë në çdo kohë klientëve tanë shërbime me cilësi të lartë. Objektivi ynë është i nxitur nga përsosmëria në të gjitha fushat që mbulojmë. Avokatet tonë të talentuar dhe stafi profesional janë të angazhuar për të mbrojtur fshehtësinë e klientëve dhe të respektojnë me fanatizëm të gjitha rregullat etike të profesionit ligjor. Ne punojmë shumë për të ofruar shërbimin më të mirë me një kosto të përshtatshme.

a

FUSHAT E PRAKTIKËS

Studio ligjore “Daci and Associates”, ofron kryesisht, por pa u kufizuar, shërbimet në fushat si vijojnë:

PËRFAQËSIM LIGJOR

SHOQËRITË TREGTARE

TAKSA DHE TATIME

a

ÇËSHTJET E KORPORATAVE

BANKA DHE SIGURIME

FUSHA TË TJERA DHE KËSHILLIM

Drejtësia është dëshira e pandryshueshme dhe e përjetshme për t’i dhënë secilit atë që i takon! Ulpiani

Angazhimi ndaj klientit

Një ndër qëllimet kryesore të studios tonë është të kuptuarit dhe identifikimi sa më i mirë dhe i plotë i problemeve të klientëve gjatë gjithë kohës.

 

Ne ndajmë me klientët tonë të njëjtin kuptim për rëndësinë e suksesit të biznesit të tyre ashtu sikurse bëjnë drejtuesit e tyre.

 

Ne e masim suksesin tonë me atë të klientëve dhe misionit tonë për t’i ndihmuar ato.

 

Ne vazhdimisht kujdesemi për mundësi biznesit dhe rritje për klientët tonë jashtë angazhimit specifik për raste të caktuara. Ne e shohim vetën tonë si arkitektë ligjore të rritjes dhe forcimit të biznesit.

 

Studio Ligjore “Daci and Associates”, harton dhe mendon për zgjidhje ligjore për klientët veçanërisht për bizneset në lidhje me legjislacionin tatimor dhe rregullat doganore dhe ka njohuritë e duhura për ta bërë një gjë të tillë. Ne ndajmë të njëjtin shqetësim dhe urgjencë me klientët tonë.

 

Mënyra jonë e punës është e orientuar drejt zgjidhjes praktike të problemeve. Ne nuk bëjmë thjesht premtime, por ne i mbajmë ato! Kjo është forca që na shtyn të ecim përpara dhe rregulli që na drejton!

QENDRA MEDIA

Në këtë pjesë mund të gjeni informacione mbi studime të ndryshme, projekte, artikuj, analiza dhe komente në shtypin e shkruar dhe median elektronike, dalje televizive, intervista, si dhe posaçërisht mbi referatet dhe botimet shkencore etj.

KLIKONI PËR MË SHUMË

NDAJENI KËTË FAQE ME MIQTË TUAJ

A keni nevojë për shërbim ligjor?

SUKSESI YNË NË RASTE TË NDRYSHME

Rastet Civile 0
Rastet Penale 0
Rastet Administrative dhe Tregtare 0