Daci Law Firm Logo

Twitter

Facebook

LinkedIn

Instagram

© Copyright 2023 “Daci and Associates”, Attorneys at law. All rights reserved

8:00 - 16:30

Our Opening Hours Mon. - Fri.

+355 4 220 2402

Contact us now for your case

Search
Menu
a
NDIHMOJMË NJERËZIT TË GJEJNË DREJTËSI QË PREJ VITIT
2004

Historia e firmës

Studio Ligjore “Daci and Associates”,  ka filluar veprimtarinë e saj në vitin 2004, në përputhje me legjislacionin Shqiptar. Studio zotërohet dhe drejtohet nga Avokat Prof. Asoc. Dr. Jordan DACI dhe ka arritur marrëveshje bashkëpunimi ose ka marrëdhënie partneriteti me studio ligjore që veprojnë në Kosovë, Maqedoni, Itali, Bosnje e Hercegovinë, Turqi, Suedi, Gjermani, Greqi, Serbi, Mal të zi, Zvicër, Kanada, Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Mbretërie e Bashkuar dhe në thuajse shumicën e vendeve të botës.

 

Puna jonë udhëhiqet nga parimi i besnikërisë ndaj klientit, punë e përkushtuar dhe profesionalizëm i shkëlqyer nga ana e punonjësve të studios.

 

Përvoja e shkëlqyer dhe e dallueshme profesionale dhe akademike, njohuritë e shkëlqyera të disa gjuhëve të huaja dhe përvoja ndërkombëtare e punonjësve tanë janë ato çfarë bëjnë dallimin midis studios tonë dhe studiove të tjera që veprojnë në Shqipëri.

 

Përfaqësimi cilësor ligjor është thelbësor për një biznes të suksesshëm. Qëllimi ynë është mundësimi i përfaqësimit ligjor sa më të mirë të mundshëm kundrejt një kostoje të arsyeshme dhe të drejtë për klientët tonë. Një përfaqësim i mirë bëhet vetëm nga avokatët e mirë dhe një studio njihet duke u nisur nga avokatët e saj.

 

Mbrojtja e të drejtave dhe interesave tuaj është më e lehtë kur këshilloheni dhe ndihmoheni nga një avokat profesionist. Kushton më pak këshillimi me një avokat përpara se të merrni një vendim që prek interesat dhe të drejtat tuaja, se sa mbrojtja juaj nga një avokat gjatë procesit gjyqësor. Nga ana tjetër, situata kur ndihmohesh nga një avokat jo profesionist është e njëjtë, madje, ndonjëherë më keq sesa të mos ndihmohesh fare nga një avokat.

 

Fitorja është qëllimi ynë kryesor dhe i vetëm. Studio është themeluar si një studio ligjore e orientuar drejtë rezultateve dhe pranon vetëm një numër rastesh që mund të përballohet nga burimet e studios dhe rrjedhimisht garanton arritjen e rezultateve maksimale. Studio jonë, praktikon një punë ligjore të cilësisë së lartë. Ndryshe nga studiot e tipit të vjetër në Shqipëri, studio punon dhe bashkëpunon me njerëz të rinj, dinamik dhe të diplomuar në universitetet më të famshme të Evropës perëndimore, SHBA, me një biografi dhe me përvojë të shkëlqyer ndërkombëtare dhe kombëtare profesionale dhe akademike. Ndërsa për studiot e tipit të vjetër dhe të ashtuquajtura studio “të mëdha” shqetësimi kryesore është fatura që ju do të paguani, shqetësimi ynë kryesor është të fitojmë çdo rast.

 

Studio Ligjore “Daci and Associates”, është gjithçka ju keni nevojë për të bërë biznesin tuaj më konkurrent, për të lehtësuar transaksionet tuaj të biznesit dhe personale si dhe për të mbrojtur të drejtat dhe interesat tuaja.

 

Këto janë disa nga arsyet përse ju duhet të zgjidhni Studion Ligjore “Daci and Associates”, për t’u ndihmuar ju!

 

Prandaj, nëse keni nevojë për ekspertizën e studios tonë ose keni ndonjë pyetje rreth saj, kaloni edhe pak më shumë kohë duke vizituar këtë faqe dhe pastaj na telefononi ose na shkruani nëpërmjet postës elektronike. Ne jemi të gatshëm dhe profesionalisht të mundshëm t’ju kushtojmë problemeve tuaja ligjore vëmendjen e duhur dhe nëse firma jonë nuk mund t’ju ndihmojë ju, ne do t’ju rekomandojmë një studio që mundet. Ky është një zotim i yni.

 

NUIS: L71802027J

Përfaqësimi cilësor ligjor është thelbësor për një biznes të suksesshëm.

Drejtësia është dëshira e pandryshueshme dhe e përjetshme për t’i dhënë secilit atë që i takon! Ulpiani!

Si Punojmë?

Studio e avokatisë ``Daci and Associates``, që nga viti 2004, ka arritur rezultate të jashtëzakonshme me klientët e saj. Ne kemi përvojë të gjerë në trajtimin me shumë kujdes, me etikë profesionale dhe në përputhje me normat ligjore, të shumë rasteve të ndërlikuara dhe jemi të lumtur të ndajmë me ju suksesin tonë. Ne i vlerësojmë klientët tanë dhe bëjmë maksimumin e mundshëm për t'i mbrojtur ata dhe interesat e tyre sipas legjislacionit në fuqi.

Në studio e avokatisë ``Daci and Associates``, ne jemi të përkushtuar për të mbrojtur të drejtat e klientëve tanë dhe për t'u siguruar që ata të marrin zgjidhjen më të mirë të mundshme për çështjet e tyre. Ne do të përpiqemi më së miri për t'ju plotësuar me sukses nevojat ligjore në kohën e duhur dhe t'ju përgjigjemi menjëherë në rastet e jashtëzakonshme, nëse vihemi në dijeni për këtë fakt. Ne ju mirëpresim në studion tonë dhe besojmë fuqimisht, se njohja dhe të kuptuarit e biznesit dhe e qëllimeve tuaja është një investim i rëndësishëm për një marrëdhënie afatgjatë dhe të suksesshme avokat - klient.

Ne u ofrojmë në çdo kohë klientëve tanë shërbime me cilësi të lartë. Objektivi ynë është i nxitur nga përsosmëria në të gjitha fushat që mbulojmë. Avokatet tonë të talentuar dhe stafi profesional janë të angazhuar për të mbrojtur fshehtësinë e klientëve dhe të respektojnë me fanatizëm të gjitha rregullat etike të profesionit ligjor. Ne punojmë shumë për të ofruar shërbimin më të mirë me një kosto të përshtatshme.

Angazhimi ndaj klientit

Një ndër qëllimet kryesore të studios tonë është të kuptuarit dhe identifikimi sa më i mirë dhe i plotë i problemeve të klientëve gjatë gjithë kohës.

 

Ne ndajmë me klientët tonë të njëjtin kuptim për rëndësinë e suksesit të biznesit të tyre ashtu sikurse bëjnë drejtuesit e tyre.

 

Ne e masim suksesin tonë me atë të klientëve dhe misionit tonë për t’i ndihmuar ato.

 

Ne vazhdimisht kujdesemi për mundësi biznesit dhe rritje për klientët tonë jashtë angazhimit specifik për raste të caktuara. Ne e shohim vetën tonë si arkitektë ligjore të rritjes dhe forcimit të biznesit.

 

Studio Ligjore “Daci and Associates”, harton dhe mendon për zgjidhje ligjore për klientët veçanërisht për bizneset në lidhje me legjislacionin tatimor dhe rregullat doganore dhe ka njohuritë e duhura për ta bërë një gjë të tillë. Ne ndajmë të njëjtin shqetësim dhe urgjencë me klientët tonë.

 

Mënyra jonë e punës është e orientuar drejt zgjidhjes praktike të problemeve. Ne nuk bëjmë thjesht premtime, por ne i mbajmë ato! Kjo është forca që na shtyn të ecim përpara dhe rregulli që na drejton!

A keni nevojë për shërbim ligjor?

SUKSESI YNE NË RASTE TË NDRYSHME

Rastet Civile 0
Rastet Penale 0
Rastet Administrative dhe Tregtare 0