Daci Law Firm Logo

Twitter

Facebook

LinkedIn

Instagram

© Copyright 2023 “Daci and Associates”, Attorneys at law. All rights reserved

8:00 - 16:30

Our Opening Hours Mon. - Fri.

+355 4 220 2402

Contact us now for your case

Search
Menu

Zyrat tona

Na vizitoni

Na kontaktoni

Mbroni të drejtat tuaja

  Adresa jone

  Mbroni pronën dhe biznesin tuaj

  Rruga “Dervish Hima”, Kompleksi 3 kullat, pranë Air Albania, Kulla Nr.1 Kati 11

  Email:

  contact@daci-lawfirm.com

  8:00 - 16:30

  Orarët tona të punës Hën. – Pre.

  +355 4 220 2402

  Na kontaktoni tani për rastin tuaj

  SUKSESI YNE NË RASTE TË NDRYSHME

  Rastet Civile 0
  Rastet Penale 0
  Rastet Administrative dhe Tregtare 0