Daci Law Firm Logo

Twitter

Facebook

LinkedIn

Instagram

© Copyright 2023 “Daci and Associates”, Attorneys at law. All rights reserved

8:00 - 16:30

Our Opening Hours Mon. - Fri.

+355 4 220 2402

Contact us now for your case

Search
Menu

Bisedë me Prof. Dr. Jordan Dacin e Qendrës Shqiptare për Shtetin e së Drejtës

“Mirëmëngjes Shqipëri” Prof. Asoc. Dr. Jordan Daci “27 prill 2017”

Shtypi dhe media

A keni nevojë për shërbim ligjor?

SUKSESI YNE NË RASTE TË NDRYSHME

Rastet Civile 0
Rastet Penale 0
Rastet Administrative dhe Tregtare 0