Daci Law Firm Logo

Twitter

Facebook

LinkedIn

Instagram

© Copyright 2023 “Daci and Associates”, Attorneys at law. All rights reserved

8:00 - 16:30

Our Opening Hours Mon. - Fri.

+355 4 220 2402

Contact us now for your case

Search
Menu
a

Disa nga klientët e studio ligjore “Daci and Associates”

Përvoja e shkëlqyer dhe e dallueshme profesionale dhe akademike, njohuritë e shkëlqyera të disa gjuhëve të huaja dhe përvoja ndërkombëtare e punonjësve tanë janë ato çfarë bëjnë dallimin midis studios tonë dhe studiove të tjera që veprojnë në Shqipëri

Bolv-Oil Group

“Bolv Oil” SHA, “Porto Romano” SHA, “Olsi” Sh.p.k, “Albdrilling” SHA, “Bolv-Trans” SHA, Iveco Auto Dealer Albania

EuroPartners

Spitali Kontinental

Eurocar Rentals

“MGB” Sh.p.k.

RE/MAX Albania

A keni nevojë për shërbim ligjor?

SUKSESI YNE NË RASTE TË NDRYSHME

Rastet Civile 0
Rastet Penale 0
Rastet Administrative dhe Tregtare 0