Daci Law Firm Logo

Twitter

Facebook

LinkedIn

Instagram

© Copyright 2023 “Daci and Associates”, Attorneys at law. All rights reserved

8:00 - 16:30

Our Opening Hours Mon. - Fri.

+355 4 220 2402

Contact us now for your case

Search
Menu
 

Archive

Albania Anti-Corruption Round Table

Në cilësinë e Koordinatorit të Grupit të Punës kundër Korrupsionit dhe Pastrimit Pastrimit të Parave për Shqipërinë së bashku me Sekretarin e Përgjithshëm të Dhomës së Avokatëve të Shqipërisë dhe nën kujdesin e Krytarit Prof. Haxhia, u organizua me sukses te plote “Tryeza Kombëtare me temë “Përmirësimi i garancive procedurale për të mundësuar një mbrojtje efektive në procedurë penale lidhur me pastrimin e parasë, sekuestrimin dhe konfiskimin e pasurisë në Shqipëri”. Tryeze e mbështetur nga Dhoma e Avokatëve e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Iniciativa për Shtetin e së Drejtës – ABA ROLI dhe Rrjeti Rajonal Ballkanik për Shtetin e së...

Continue reading

Civil Society contribution in Berlin Process and EU integration

REGIONAL CONFERENCE IN TIRANA Civil Society contribution in Berlin Process and EU integration: A Positive Agenda Focused on Action Ahead of the upcoming Western Balkans Summit scheduled to take place in Poznan, Poland, the CSP is organizing this conference to discuss the progress/or lack thereof since the London Summit, and devise a common agenda and a plan to contribute to Poznan, and decide priorities for 2019-2020. With my dear friend professor Lory Amy from the United States of America, H.E. Ambassador of Poland in Albania, Albanian Rule of Law Center, ACGG – Albanian Center for Good Governance, with Ambassador Arben Çejku, Western Balkan...

Continue reading