Daci Law Firm Logo

Twitter

Facebook

LinkedIn

Instagram

© Copyright 2023 “Daci and Associates”, Attorneys at law. All rights reserved

8:00 - 16:30

Our Opening Hours Mon. - Fri.

+355 4 220 2402

Contact us now for your case

Search
Menu
 

test

Përfaqësimi cilësor ligjor është thelbësor për një biznes të suksesshëm.

Drejtësia është dëshira e pandryshueshme dhe e përjetshme për t’i dhënë secilit atë që i takon! Ulpiani!

A keni nevojë për shërbim ligjor?

SUKSESI YNE NË RASTE TË NDRYSHME

Rastet Civile 0
Rastet Penale 0
Rastet Administrative dhe Tregtare 0